fredag 19. juni 2009

Nyheter!


Vi får hele tiden inn masse fint, og innimellom kommer vi til å legge ut nyhetene her på bloggen. Så her er noe av det nye vi har fått inn nå i det siste:

-----------------------------------------------------------------------Nye lykter fra ON Interiør. Utrolig søte med et hjerte forann, og i sink i fargen hvit (stor) og grå (liten). Her kan du velge om du vil ha telys som her, eller et lite kubbelys. Passer utrolig bra sammen med den grå hagestilen som vi har skrevet om her.

Pris:
Stor: 199 kr
Liten: 119 kr

-------------------------------------------------------------------------Søte steinhjerter i to forskjellige farger. Utrolig fine på feks fat hvor man har masse lys, eller bare som pynt på bordet. Pris: 49 kr

---------------------------------------------------------------------


Vi har et stort utvalg av kurver i både hvitt, svart, brunt og trefarget. Men nå har vi fått inn en helt ny type fra Udesen i 4 forskjellige str. Utrolig fin farge på den, og veldig gromt stoff inni. Denne passer ypperlig sammen med feks den franske landstilen som vi har skrevet om her.

Priser,
fra øverst til nederst, altså fra liten til stor str:
 1. 119 kr
 2. 139 kr
 3. 159 kr
 4. 169 kr
Settpris (4stk): 569 kr

--------------------------------------------------------------------Nærbilde av kurvene :)


------------------------------------------------------------Ny farge fra Green Gate! Vi har hatt de lilla koppene inne èn gang før, å tok da bare inn 6 stk. De forsvant samme dagen, men nå er de tilbake! Supersøte, og veldig fine å kombinere til den grønn-prikkete serien. Har i tilegg tatt inn potteskjulere i fargene grønn, rød og blå (m/prikker).

Priser:
Potteskjuler: 249 kr
Lattekopp: 85 kr
Sukkerskål: 149 kr
Teskje: 45 kr
Potterose: 199 kr1 kommentar:

 1. Så fint at dere har fått blogg. Min kjære er fra Hamar. Så vi pleier å titte innom når vi besøker hans foreldre.
  Har dere mål på disse kurvene? Jeg trenger til en hylle på soverommet, men alle jeg har funnet hittil er bor høye, for brede, for smale......
  Så hvis en av de passer og er den høyde/bredde jeg leter etter, så kanskje det blir en tur til svigers snart :)

  SvarSlett