søndag 21. juni 2009

Black Design.

Black Design er en leverandør kundene setter pris på at vi har. Vi har som regel et stort utvalg, men vi har mer på vinteren/høsten enn vi har nå om sommeren. Grunnen til det er at de fleste av oss ønsker det mer sommerlig i hjemmet om sommeren, og ettersom Black Design er litt grovt, passer det best på vinteren/høsten. Våre bestselgere er nok rammene som man kan bygge på som man selv vil etterhvert + løperne i forskjellige farger. Om høsten tar vi inn farger som orange og brunt, noe vi solgte enormt mye av sist vi hadde det! Ellers har vi farger som svart, beige, grønt og brunt. Har også tatt inn noe turkis nå til sommeren. Men er det noe vi mangler, er det bare å si ifra. Vi skriver opp bestillingen, og ringer så fort vi har fått det inn :)

-------------------------------------------------------------------------


Her er litt av utvalget vi har av Black Design. Det grønne er superfint til det svarte, og kundene som handler skal enten ha det hjemme eller på hytta.

---------------------------------------------------------------------------


Som jeg skrev over er rammene veldig populære. Spesielt den typen som henger på en stang som finnes med 3 på rad, 2 på rad og du kan velge om du vil ha stående eller liggende ramme. Det fine med disse er at du kan kjøpe på flere rammer løst senere, slik at du kan henge på så mange du vil selv. Da koster èn ramme 44 kr, imens selve stanga + 3 rammer har en samlepris på 149 kr.

---------------------------------------------------------------


Black Design har også en beige serie. Løperene her er veldig populære, og et tips er å kjøpe en løper til feks 189 kr, og en smalere løper i brunt som legges oppå.

------------------------------------------------------------------------------Her har vi laget en utstilling med Black Design og Sia varer.

---------------------------------------------------------------------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar