søndag 17. januar 2010

Takk for meg :)

Jeg, Gry, som har drevet med denne bloggen siden juni, må nå takke for meg. Jeg har fått meg en ny jobb, og kan desverre ikke fortsette med denne bloggen mer. Veldig synd, for dette har vært utrolig moro! Jeg startet jo denne bloggen helt uvitende om at det ville bli noen suksess, og da jeg så lesertallene bare steg mer og mer og vi etterhvert fikk kunder fra andre steder enn fra Hamar, må jeg innrømme at jeg ble en smule stolt :) Det har jo i tilegg kommet inn mange koselig kommentarer, både på bildene jeg har tatt, og ellers på at folk synes vi har mye fint i butikken. Utrolig hyggelig!

Men fortvil ikke, kjære lesere! Selvom jeg nå slutter, vil ikke denne bloggen bli lagt ned. For jeg har nå fått min kjære kollega Andrea til å overta :) En super jente som har jobbet maange år i butikken, og er en utrolig dyktig dekoratør som lager helt sjukt fine utstillinger! Så da får vi alle bare se frem til flotte bilder fremover, for nå er det nok ikke lenge til nyhetene ramler inn i butikken :)


Legger med et bilde av oss.
Er meg t.v, og den nye blogg-sjefen Andrea t.h ;)

Lykke til Andrea, og takk for meg! =)

6 kommentarer:

 1. Hei Gry! Jeg ville bare rose deg for en flott innsats du har gjort med bloggen, den er utrolig flott og har fristet meg med mange flotte bilder, noe som selvsagt har resultert i noen turer bort til dere.
  Til slutt ønsker jeg deg lykke til i ny jobb!

  SvarSlett
 2. Ååh, tusen takk for det :) Det var hyggelig sagt :) Må jo også få takke deg nok en gang for alle de gangene du har skrevet så varmt om oss på din blogg, har satt veldig pris på det :)

  Så nå får vi begge følge med på bloggen, jeg gleder meg! Tror Jane har tatt inn MYE fint som kommer etterhvert :D

  SvarSlett
 3. Lykke til med ny jobb Gry..Og velkommen Andrea.:-) Gry

  SvarSlett
 4. Heisann :) Har dere en mailadr jeg kan nå dere på? Hadde bare et lite spørsmål :)
  Mvh Aina..

  SvarSlett
 5. du kan godt sende mail til meg (Gry): gry_j88@hotmail.com. =)

  SvarSlett