tirsdag 6. oktober 2009

Blogg-anbefaling

Da vi startet med bloggen var det uvisst om dette ville bli noen stor suksess, men likevel hadde vi et lite håp om at bloggerne der ute ville få øynene opp får vår butikk på Hamar. Det tok ikke lange stunda før vi fikk våre første lesere, og en av de var Lene fra Lillehammer. Hu hadde aldri hørt om oss før hu så bloggen vår, og det tok ikke lang tid før hun kom til Hamar for å shoppe litt. Hun har har i tilegg skrevet varmt om oss på sin blogg, og legger ofte ut bilder av det hun har kjøpt fra vår butikk. Utrolig hyggelig gjort, og fortjener så absolutt å bli anbefalt videre :) Å det viktigste av alt: hun har en utrolig koselig blogg, og et utrolig flott hjem som man virkelig blir imponert over!

Så klikk deg inn på Lene`s hus og hage, og drøm deg bort :)Bilder fra Lene`s blogg. Åh, for et nydelig hjem!

7 kommentarer:

 1. Nååååååå....ÅÅåååå, nå ble jeg kjemperørt altså, så utrolig koselig å få en så positiv omtale av hjemmet vårt og bloggen min!!! Og det jeg skriver om butikken deres mener jeg hvert eneste ord av, for butikken deres bugner av de mest flotteste varer jeg noengang har sett og det er en sann glede å gå der å titte og ikke minst få med seg noe av det flotte dere har hjemmat. Jeg kan garantere at det det vil komme flere bilder i bloggen min hvor flere av varene fra butikken deres vil være i hovedfokus. Nå drøyer det ikke så lenge før jeg er ferdig med kjøkkenet og nå har jeg begynt på annekset hvor jeg helt sikkert vil trenge flere pynteting og stæsj fra dere. Men først må jeg få malt rommet først, bygd opp en STOR slant med penger på kontoen og så dukker jeg nok opp en dag igjen.
  Mange klemmer fra meg i gutua!

  SvarSlett
 2. bare hyggelig :) Du har jo skrevet så mye om oss, så det skulle bare mangle!

  hyggelig at du liker det vi har =) all ros må jo egentlig gis til Jane som plukker ut alt selv. Hu har GOD smak altså :D

  jeg så annekset. spennende prosjekt da! Blir sikkert kjempefiint :)

  Ha en fortsatt fin uke =)

  SvarSlett
 3. Nydelig blogg altså!Kult at kundene våre skriver om oss!:O)

  SvarSlett
 4. vet, den er suuperkoselig :)
  ja ikkesant?? Syns det er utrolig snilt gjort, og gøy å lese for oss også :D

  SvarSlett
 5. Har dere noen mailadresse jeg kan kontakte dere på? Har ett spørsmål anngående en artikkel i deres butikk.

  SvarSlett
 6. du kan kontakte meg på gry_j88@hotmail.com :)

  SvarSlett