onsdag 16. september 2009

Søte spilledåser

Da Jane var på interiørmessa i Danmark kom hu over en leverandør med navnet "Spilledåsenes verden". De hadde utrolig mange fine spilledåser som helt sikkert vil smelte mange damehjerter som hadde slike da de var små :) Noen som kjenner seg igjen? Som kjent så åpner man lokket på skrinet, og en ballerina spretter opp å nydelig musikk blir spilt. I tilegg til dette er det også et nydelig skrin til dine/barna dine sine smykker :)
(disse finner du i barnebutikken vår, Det lille rommet)

(klikk på bildene for å få de større)

----------------------------------------------------------------------------------Disse har et utrolig nydelig motiv, og er helt enkel med plass til smykker.

Pris: 169 kr.

----------------------------------------------------------------------------------En søt hjerte-spilledåse til en skikkelig prinsesse!

Stor: 159 kr, Liten: 149 kr.

--------------------------------------------------------------------------------Ganske lik den første i motivet, men denne er mer kisteformet.

Pris: 179 kr.

---------------------------------------------------------------------------------Nok et hjerteskrin, men her er det i tilegg to rom for å legge feks ringer/øredobber i.

Pris: 199 kr.

--------------------------------------------------------------------------


Hvilken 3-4åring ville ikke likt en veske-spilledåse?? Å i tilegg ha plass til smykkene? Skulle ønske jeg hadde en slik da jeg var lita hvertfall! Den til høyre er en mer enkel variant.

T.v (veska): 199 kr,
T.h:
169 kr.

-----------------------------------------------------------------------------Dette er en litt mer avansert type enn de andre, med mange gode rom å legge smykkene i. Her får du to skuffer, + at det er kroker i hver dør hvor kjedene/armbåndene kan henges. Supersøt! :)

Pris: 289 kr.

---------------------------------------------------------------------Nærbilde:)

------------------------------------------------------------------------


Enda en luksusvariant for de små! En herlig sak... Mange små skuffer på siden, og en stor skuff forann. Freshe farger for en søt prinsesse :)

Pris: 279 kr.

------------------------------------------------------------------------------Se på de søte detaljene!

---------------------------------------------------------------------


Har også fått inn de gammeldagse karusellene som var før i tiden. Her trekker man opp under og hestene snurrer rundt til herlig musikk.

T.v (stor): 299 kr,
T.h: 159 kr.

----------------------------------------------------------------------Nærbilde av den store t.v og den lille t.h.

---------------------------------------------------------------------------T.v: En dansende ballerina på et hjerte.
Pris: 279 kr.

T.h: En flott dåpsgave. Her trekker du opp under, og når musikken starter vugger vogga med babyen i. I tilegg står det: "It`s Baby" forann. Gromt!

Pris: 199 kr.


5 kommentarer:

 1. Å, så søte....!
  Det hadde vel ikke skadet å ha ett alternativ til den melodien lille Leon har over vognen sin i stua....! (sukk!)
  Men jeg har shopping-stopp for tiden! Pusser opp, og har bestilt den dyreste ytterdøren jeg fant! ;) (+varmekabler, flis og div div...)

  SvarSlett
 2. Hei! Er det noen av de spilledåsene som spiller av melodien "Til Elise"/"fúr Elise?? Visst så, er jeg meget interresert.

  SvarSlett
 3. hmm. er det beethoven som spiller den?

  er usikker, men kan sjekke i morra når jeg kommer på jobb :)

  SvarSlett
 4. Ja, er beethoven! :D

  SvarSlett
 5. var ingen av spilledåsene som hadde den sangen desverre :(

  SvarSlett