onsdag 26. august 2009

Ny leverandør: Artefina

Vi har fått en ny leverandør fra Danmark som heter Artefina. De har for det meste tekstiler, og Jane har fått inn løpere, brikker, kjøkkenhåndkler, grytekluter osv, i flotte farger og mønster. Minner litt om Green Gate-stilen, og passer derfor ypperlig med alt vi har fra dem :) Har tatt bilder av noe av det vi har fått inn, å er UTROLIG mye lekkert!


(klikk på bildene for å få de større)

-----------------------------------------------------------------------------------
T.v: Nydelig putetrekk i str. 50x50 (169 kr), kjøkkenhåndkle (49 kr) og grytekluter (89 kr pr.par) i matchende farger.

T.h: Nærbilde av detaljene på putetrekket. De har helt utroolig fine detaljer!

---------------------------------------------------------------------------Gryteklutene. De har en lomme forann slik at man også kan bruke de som "gryte-vott".

-------------------------------------------------------------------Har også fått en nydelig serie i brunt. I tilegg til det jeg tok bilde av, har vi også matchende forkle og kuvertbrikker (med hvit blondekant rundt hele).

T.v: Putetrekk: 169 kr (50x50), Kjøkkenhåndkle/duk: 69 kr.
T.h: Grytekluter: 49 kr pr.stk.

-----------------------------------------------------------------------Til den brune serien, har vi også tatt inn disse søte kjolene/forklene til barn :)
Kjolen t.v er i str 4-6 år, imens den t.h er i str 2-4 år. Nydelig med en hvit eller brun genser under. Kjolene har vi selvfølgelig oppe i barnebutikken, og koster 249 kr.

-------------------------------------------------------------------------Har også fått inn noen helt fantastisk flotte kuvertbrikker i beige/brun. (puten er den samme som på bildet over her). Brikkene er litt "stive". og ikke slik tynt stoff som de fleste stoff-brikker er. Utrolig pene, og sjekk bare detaljene på den hvite. Herlig!

Priser:

Hvit: 99 kr
Stripete: 79 kr

----------------------------------------------------------------------------Har også fått inn en avlang pute med fantastiske detaljer!
Brikkene er også nye, og den t.v er i samme serie som i bildene øverst.

Priser:
Putetrekk: (pris kommer)
Brikker: 89 kr

----------------------------------------------------------------------


Detaljer på den avlange puten. Vakkert!

---------------------------------------------------------------------Har også fått inn en del tekstiler til jul, som feks denne søte løperen med ruter og tekst. Løperen er lik hele veien, med hvit kant rundt, ruter i midten og tekst rundt det hele. Man kan ikke unngå å bli glad bare ved å lese den teksten her altså :) Pris: 389 kr (str. 150x50)

2 kommentarer:

 1. hei! utrolig fine ting fra artefina! og en kjempe fin blogg!:) er det mulig å bestille disse varene hos deg, og få di sendt?

  mvh linda

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det :)

  Ja, Artefina har utrolig mye flott! =D
  Det er nok fullt mulig å sende, men ta kontakt med sjefen vår, Jane, på tlf.nr: 62 53 55 23, så kan hun svare deg mer på det, å du kan evt bestille gjennom henne :)

  SvarSlett