tirsdag 9. juni 2009

Velkommen til vår blogg :)


Bildet over + bildet på headeren er fra vår nye leverandør Green Gate. Nyydelig nå til sommeren :)

Litt om oss:

Gave og Interiørglede ligger i u-etg på Torghjørnet i Hamar, og ble startet opp av Jane Nilsen i oktober 2005. I de 3 første årene var det en liten og intim butikk, men i august 2008 doblet vi våre lokaler for å få et enda bedre utvalg til våre kunder. Dette har blitt en kjempesuksess, og vi har fått mange gode og positive tilbakemeldinger :)

Men nå ønsker vi å gi våre kunder muligheten til å få ENDA bedre oversikt over hva vi har i butikken, og velger derfor å lage en blogg. Her vil vi legge ut bilder av nye varer, utstillinger og generelt alt som skjer i butikken, slik at kundene får en bedre oversikt :) Vi skal prøve å oppdatere denne bloggen hver dag, og håper at dette vil falle i smak hos alle :)

Så kos dere masse med bloggen, og følg med videre! :)

Ps: Alle bildene vi legger ut kan trykkes på, slik at de vises i større format.

4 kommentarer:

 1. Hei. Jeg var innom butikken deres i går for første gang. Veldig flott butikk og dama bak disken var veldig hyggelig. :)

  SvarSlett
 2. Vibeke:
  Tusen takk for det, veldig hyggelig å høre! :)
  Fortsett å følg med på bloggen, det vil komme mange fine bilder :)

  SvarSlett
 3. Hei hei.

  Nå har jeg lagt til bloggen deres i favorittlista mi, så da skal jeg kikke innom innimellom... :o) Butikken er heeelt fantastisk og Willow tree figurene har blitt favoritt-gave til venner og familie!!! Hvis dere ikke allerede har, håper jeg dere vil åpne for muligheten til å registrere gaveønsker til bryllup (helst før jeg skal stå brud neste sommer ;o) ).
  Fortsett som dere gjør, både med kundeservice og utvalg!!
  Mvh Lene

  SvarSlett
 4. Tusen takk for fine ord! :D

  Ja, willow figurene er heelt utrolige. Å er noe vi selger MYE av :)
  Hmm.. det var et godt tips! Skal se hva vi får til :)

  SvarSlett